Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зятковецька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04330102) був реорганізований і увійшов до складу Гайсинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Пожежна частина в с. Зятківці

 

В с. Зятківці відкрили місцеву пожежну команду

 19 серпня 2019

Сьогодні, 19 серпня 2019 року у с. Зятківці відбулося урочисте відкриття четвертої на території Гайсинського району місцевої пожежної команди вогнеборців-добровольців.

На урочисте відкриття пожежної команди вогнеборців завітали почесні гості: заступник голови Гайсинської райдержадміністрації Сергій Несвятий, голова районної ради Григорій Боровий, начальник Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Руслан Шевчук, помічник начальника Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Юлія Каменюк, начальник Гайсинського районного сектору ГУ державної служби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області Володимир Мороз.

Звертаючись до присутніх вогнеборців-добровольців та жителів села, обласне та районне керівництво привітало зятківчан із відкриттям даної пожежної команди, адже гарантування безпеки громадян є одним із найважливіших завдань держави і органів влади, а створення місцевого підрозділу Служби порятунку, безпосередньо в територіальній громаді, безумовно вплине на захищеність її жителів.

З вітальними словами виступив Зятковецький сільський голова Микола Керанчук, який зазначив, що село постійно розвивається, адже тут живуть справжні патріоти та надзвичайно працьовиті люди. Микола Григорович вручив почесним гостям подяки за сприяння в організації місцевої пожежної команди Зятковецької сільської ради та з нагоди 28-ї річниці незалежності України.

Особливу подяку він висловив депутату районної ради, директору ПП «Скарби Поділля» Юрію Лебідю, за його благородну людську діяльність на благо своїх земляків. Такі ж подяки за сприяння в організації місцевої пожежної команди сільський голова вручив директору ТОВ «ПК «Зоря Поділля» Андрію Шелестюку, заступнику директора ТОВ «ПК «Зоря Поділля» з земельних та соціальних питань Ігорю Бевзу, менеджеру з адміністративної діяльності ТОВ «ПК «Зоря Поділля» Юрію Грабовенку, керівнику Гайсинського зерноскладу ТОВ «Укрелко» Михайлу Тарасюку, завідувачу Зятковецького відділку ТОВ «Укрелко» Василю Стецьку, приватному підприємцю Віталію Сторожуку та голові ФГ «ЕкоАгроДар» Богдану Кущинському.

У новоствореній команді вогнеборців-добровольців нестимуть службу четверо місцевих жителів: Михайло Мамай, Олександр Гринюк, Володимир Лебідь та Олексій Козачук. Сільські вогнеборці, забезпечені необхідною пожежною технікою та обладнанням, вже заступили на чергування.

Створення місцевої пожежної команди значно покращить оперативність реагування на пожежі та інші можливі надзвичайні ситуації на території Зятківецької сільської ради. Адже у зону відповідальності МПК входить три населених пункти, у яких проживає близько 2 тисяч мешканців.

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *